Mood Tak Baik

Yesterday, after balik keje, me and Daddy Jack singgah jap kat Klinik Kita cos nak ambik ubat for Danish. Klinik Kita nie is a panel klinik for Daddy Jack, kalau aku punya panel nun jauh di Shah Alam sana. We all nak ambik ubat for Danish cos we all sekeluarga nak gi bercuti hujung minggu nie. Just in case la kan.
Ramai jugak orang yang sedang menunggu giliran mereka. Ada 2 orang doktor yang bertugas so taklah lama sangat nak menunggunya. Masa nie mood Danish okay lagi.

Tetiba mood die dah lain macam..die nak beli mainan. We all puas pujuk die ckp lepas jumpa Doktor, baru boleh beli..bebudak, mana makan pujuk.

This is Dr Hisham. We all dan serasi ngan die. Kalau Danish yang kena jumpa doktor, we all pastikan that only Dr Hisham yang akan keje…kalau tak ader, jgn haraplah we all nak jumpa dr lain cos Dr Hisham nie dah tahu dah psl Danish. Bila mood tak baik, jumpa doctor pun boleh nangis.

One thing about Dr Hisham nie is that die akan explain everything and die akan check betul-betul. And also die punya explanation tu jelas dan we all faham sangat-sangat. We all start bawak Danish nie jumpa Dr Hisham masa die dah besar sikit lah dalam 11/2 tahun mcm tu cos masa kecik-kecik normally we all bawak terus jumpa Paed. Our Paed yang we all selalu jumpa is Dr Nasir from Ampang Puteri..tapi Dr Nasir nie kalau nak jumpa die kena ikut office hour and also Dr Khairul from Naluri Hospital. Dr Khairul nie ada hari-harinya klinik die bukak sampai malam…so far, Ryan hanya berjumpa dengan 2 org paed nie sahaja.
This entry was posted in health, my family, the boys. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s