Stroller for Sale

Yesterday Daddy Jack tanya kat aku…ada tak sesiapa nak beli stroller Ryan…I was quite shocked jugaklah cos masa die nak beli this Quinny Zapp, tak pikir panjang cos sekarang nie die macam berminat ngan other stroller…hai kan dah rugi. So, I nak mintak tolong to my fellow bloggers kalau ada sesiapa yang berminat nak beli atau ada member yang nak beli bolehlah email kepada gina_manan@yahoo.com. Harga boleh dirunding.

Conditionnya masih baik..we all pakai pun tak lama cos we all jarang bawak Ryan keluar. Rasanya baru 3 – 4 kali pakai. Nie pun masih tersimpan elok dalam bilik.

Sesiapa yang berminat pls contact me at : gina_manan@yahoo.com

This entry is a sticky mode….for latest post pls scroll below

This entry was posted in advertisement, sticky mode entry. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s