New Shoe

Sekarang kan tgh sale kat satu Malaysia so aku pun terjebak jugaklah. Mulanya tak nak beli tapi bukannya aku yang bayar pun..lagi la aku suka. Masa we all jalan-jalan kat Parkson Grand Holiday Plaza in JB, Daddy Jack ternampak Timberland tgh buat sale up to 50%. Masa nie aku tak ikut cos aku sibuk ngan Ryan and Danish. Tetiba Daddy Jack ckp nak belikan aku kasut@sandal. Memula tu aku tak nak cos rasanya baru aje beli Clarks so mcm membazir la pulak. Alasan Daddy Jack cos aku pakai selipar jamban..hellllloooooo nie flip flop la.

This section Timberland punya kasut is 50%..ada jugak yang 30%. Memula tu aku pilih yang 50% tapi tak ader saiz la pulak..nak tak nak kenalah beli yang 30%.

This sandal is 50%..dlm RM169…Daddy Jack suruh aku buat pilihan antara dua so aku rasa nie mcm org tua la..ala-ala sandal mak nenek aje..to reject la.

Nie la pilihan ku…yang 30% punya dalam RM279. Lepas nie kenalah pakai sampai koyak or lusuh…


Bentuk kasut di kaki ku…dari atas mcm ala-ala Fendi la pulak…heheheh

Advertisements
This entry was posted in branded stuff, my family, myself, shopping. Bookmark the permalink.

5 Responses to New Shoe

  1. Liza says:

    Nice, suker the shoes, trus I feel lama giler tak beli kasut

  2. aku memang tak pakai kasut..kasut hantaran pun baru pakai sekali..rugi jer beli 😛 nway, nice shoes!

  3. Elyn says:

    haah la gina, macam fendi je…. cantik!!

  4. r a r a a says:

    eh ehpuan..kasut saya yg mana satu eh???;p;p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s