Singgah Selalu

Bila sampai JB nie, apa yang jadi masalah adalah tempat makan..we all tak tahu nak makan di mana. Sesampai aje we all di JB, after check in kat hotel, tempat yang diserbu adalah tempat makan. So, we all tak ader choice, just makan di Singgah Selalu ajelah yang kat tepi Danga Bay tu.

We all sampai dalam pukul 3 so makan die banyak lagi lah. Konsep restoran nie mcm open concept la. Makanan mmg banyak sampai tak tahu nak pilih yang mana satu. Semuanya nampak sedap dari lauk pauk sampailah kepada sambal..yummy.





Makanan tu minum petang eg goreng pisang pun ada..goreng pisang yang cicah ngan sambal kicap tu…perghhhh mmg terangkat beb.
This entry was posted in eating place, my big family, travel matters, yummy tummy. Bookmark the permalink.

2 Responses to Singgah Selalu

  1. dah laa puasa..tengok lak gambr makanan..tercabar iman..hiks 😛

  2. Elyn says:

    byk nyer mknn…….. terliur ni!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s