On 6/3/2009, we all satu family gi JB-Singapore trip kan, so malam tu mengagau la carik tempat nak makan. Tak tahu nak makan kat mana, so makan ajelah kat Jusco Permas Jaya nie. Lagipun Ayah nak carik supermarket untuk beli groceries sikit. Ye la, apartment we all tu boleh masak so taklah nnt tgh2 malam ader yang kebulur pulak.

Ryan nie dah buat perangai sikit..maklum la selama nie mana pernah kuar jalan malam-malam…9.30pm dah masuk tido dah.

Items yang we all beli like roti, eggs, mineral waters and etc. Masa we all sampai, dah agak lewat so Jusco nie pun dah nak tutup dah.

So, nampaklah Secret Recipe..sini ajelah we all dinner. Nak pegi tempat tak tahu ke mana.

Ayah pun agak sukar nak buat pilihan..ye la Secret Recipe nie KL pun melambak..tak aperlah yah, sekali sekala apa salahnya..heheheh

Danish jugak yang tak kisah as long as ada mee atau spagetti…itu mmg fav die.

For me….just this Black Pepper Pie will do la, after all perut pun masih rasa kenyang lagi.
This entry was posted in eating place, my big family, my family, shopping, yummy tummy. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s