Mid Valley

Semalam, we all gi jalan-jalan ke Mid Valley. Ya Allah, rasanya dah lama tak gi Mid Valley nie. Just jalan-jalan, tak ader benda pun nak beli.

A new stroller for Ryan ? Perhaps……

Kemana-mana shopping complexs pun, kalau ader Mothercare, mmg tak sah kalau tak menyinggah…me and Daddy Jack mmg berkenan ngan barangan kat dalam nie ; from babby bottles sampaikan kepada baju, mmg taste we all la. Ada sale jugak, so we all grabbed a fews items kat sini (walaupun hakikatnya tak nak beli apa-apa..godaan betul Mothercare nie)

I really love this Mothercare punya shampoo and Baby Bath..sweet sangat bau die. And also, I bought a new bottle for Ryan, Dr Brown. Hopefully die okaylah ngan botol nie.

Untuk Danish pulak, nak pow Daddy and Mummy, nielah section die..kadang-kadang tu masuk Toys R Us nie sampai tak tahu nak beli apa.

Lepas membeli, Daddy Jack teringin pulak nak makan kat Chilli’s. Boleh jugak tu, dah lama kiter tak gi makan kat sini. Danish is so excited ngan colouring activity die sementara tggu makanan sampai.

Danish’s food….chicken drummet

Daddy Jack’s meal..I lupa la nama die…fajitas something la

My meal…pun lupa jugak..maybe Southwesterm Grilled Lamb…the mash potato, perghhh so creamy la…hope to eat again..maybe this week ?

Ryan yang well behave…we all dapat makan ngan selesa cos die tido masa kat Chilli’s..walaupun suasana agak bising ngan music tapi he just don’t care.
Advertisements
This entry was posted in eating place, kids stuffs, Mid Valley, my family, the boys, yummy tummy. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mid Valley

  1. Liza says:

    chillis is such a happening place especially if you are having a birthday celeb, gerun gak nak makan sini cause everything is so nice and will destroy my diet

  2. farasaila says:

    yong, saye suka sgt dr brown punya botol susu. Adriana dah ada 3botol susu ni. So far dia ok la.. Ala, Adriana ni apa2 sumbat pun ok jer..Cuma, dr brown nyer botor leceh skit. Slalu terkeluar masa bancuh susu sbbnyer dia nah buang angin utk elak colic.. so apa yang saye suggest ialah, letak dulu susu, then letak benda alah yang kat tengah2 dlm botol tu, then baru isi air ikut atas. baru la susunyer tak tumpah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s