The Reason

Ramai jugak yang bertanyakan psl stroller yang nak jual tu..Aku ader jugak advertise kat blog Red Mummy and one of the auction kat website. Memang ada potential buyer tapi we have to select la, siapa yang boleh beli ngan harga yang we all offer.

Ramai jugaklah yang tanya, kenapa we all nak jual stroller tu cos the design is unique dan so trendy…well, the reason is that..Ryan dah tak muat duduk dalam MaxiCosi die. Mmg betul ckp adik-adik aku masa memula beli dulu..they all dah tertanya-tanya muat ker Ryan duduk dalam tu.

Masa we all gi JB pun, dah nampak dak ketidakselesaan Ryan duduk dalam tu..so Daddy Jack, it’s time to beli stroller baru yer…

Advertisements
This entry was posted in Ryan, shopping. Bookmark the permalink.

One Response to The Reason

  1. Elyn says:

    hihi same la kes ngan Wafiq dh x muat duk lam carrier……. itu yg berbungkus carrier tu akhir nyer!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s