Demi F1

Well, seperti yang dinyatakan, Daddy Jack tak berapa sihat on Friday tapi ada keje sikit, kena jugak pegi office tapi lepas Jumaat we all balik la cos nak pegi klinik. Tapi, sebelum nak sampai ke klinik, Daddy Jack nie beria-ia nak singgah kat KL Sentral…aku pun pelik jugaklah..apala yang ada kat sana.

Rupa-rupanya nak beli tiket F1..Demam-demam pun sanggup nak beli..hai la weiiii…cuba kalau aku ckp nak singgah KLCC, nak beli something..hmmmm harammm.

Dulu ada jugak aku temankan die ke F1 Sepang nie tapi its not my minat la..masa tu we all duduk kat hillstand aje..aku boleh tertidor kat padang tu and also tak kuasa la berjemur tgh panas tu..boleh pengsan dibuatnya. This time around, he decided that nak duduk kat Grandstand..that cost him..phewwwww…gerun tgh die buat payment.

Perlumbaan kali nie start about 5pm till about 7..tak mcm dulu panas terik baru nak start..well, bila dah beli tiket GrandStand nie kenalah pikir 2 kali nak pegi ker tak…hmmmm

After KL Sentral, terus ke Klinik Kita..biasalah viral fever aje..bagi ubat, off we go to makan since Daddy jack belum makan lagi..nak makan kat mana yer ?

He choose this restoran yang terletak kat Bulatan Sterling..a pure Johorean food..kalau rasa-rasa nak makan masakan Johor yang power, pegilah kat Restoran Mak Tim nie…perghhh mmg kaw tau.

I just nak makan yang light-light aje so I nak try makan Mee Bandung die la since kat menu tulis authentic from Muar..rasanya…OMG, so sedap..makan sampai licin tau..tak tinggal sikit pun.


Daddy Jack suka giler ngan Laksa Johor…satu combination yang baik…Laksa Johor and Sirap Bandung.
This entry was posted in eating place, event, just the two of us, yummy tummy. Bookmark the permalink.

2 Responses to Demi F1

  1. Mulan says:

    kat mana eh restoran mak tim ni ?

  2. Gina says:

    kat persimbangan AU2 Keramat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s