Bye Bye Zapp…Hello Buzz

Sabtu lepas, we all kena jumpa someone kat Pelita Ampang. We all dah dapat buyer untuk Ryan punya stroller…a chinese lady from Penang..Jaclyn namanya. suppose aku akan mengangkut stroller tu ke sana tapi oleh kerana aku tak dapat pegi, kenalah si kawannya datang ambikkan untuk die.

So, bye-bye Quinny Buzz…walaupun pakai kejap aje tapi ianya dah banyak berjasa untuk Ryan.

Nie la kawan si Jaclyn tu..die datang all the way from Bukit Jalil. Our tempat perjumpaan kat Pelita Ampang. So, ambik barang, bayar and die terus balik. Hope that Jaclyn will satisfied with the stroller.

Ini budak..sekarang banyak akal oooo..we all tak nak lepak Pelita pun tapi die dan-dan ckp laparla dan mcm-mcm lagi so kenalah temankan die makan jap.

Lepas dapat duit untuk stroller tu, keesokannya harinya Daddy Jack ajal gi Atria Damansara cos Planete Enfants tengah buat sales yang giler-giler up to 80%. Tujuannya nak beli stroller la, apalagi.

Daddy Jack dah lama berkenan ngan Quinny Zapp nie. Tapi dulu memandangkan takut kereta tak muat, so Zapp lah menjadi pilihan. Tpi, nnt akan ader kejutan, so bolehlah pakai Buzz nie.

I really like this aquamarine colour tapi nie 2008 punya collection so die tak ader seat untuk infant. Alahai…sedihnya.

Jeng…jeng…introducing..new stroller for Ryan…..Quinny Buzz

Danish yang pilih colour nie..the gold one..well, since this is the new collection for 2009, we all ambik ajelah. Lagipun, bukannya aku yang bayar pun.

So, we all blum sempat try lagi this stroller dengan Ryan. The new stroller cost Daddy Jack about RM2K +++ jugaklah since nie adalah new collection. Well, everyone happy about this new car in the family.
Advertisements
This entry was posted in Daddy Jack, Danish, Ryan, shopping. Bookmark the permalink.

5 Responses to Bye Bye Zapp…Hello Buzz

  1. Elyn says:

    yg pakai bj merah tu staff die ek??staff dia tu byk tul info pasal stroller. dulu i pun tye dia masa nk beli stroler

  2. Gina says:

    cik elyn..yang baju merah tu Daddy Jack la

  3. Elyn says:

    alamak!!!!!!!!! tersalah suda!!!! x nmpk muke ampun!!!!

  4. mak ai..mahalnya stroller..aku nyer stroller nuha tu baru pakai 4 kali kalo tak silap..rugi kalo beli mahal2 cengginih tapi x pakai kan..seb baik aku beli 300++ jer 😀

  5. lily lotus says:

    boleh tahan harga dia ekk…tp klau sgt worth it tak rugi u belikan…selamat ‘memandu’ kereta baru to ryan..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s