Black Pearl

Aku dah lama berkenan ngan Honda CRV since mula-mula die keluar tapi masa tu duit tak begitu mengizinkan so dengan rezeki kurniaan Allah SWT, akhirnya aku berjaya mendapatkan kereta yang ku idamkan sekian lama.





Syukur atas nikmat Mu…..so Daddy Jack, please take care of this new baby ya…

This entry was posted in car, my belongings, my family, myself. Bookmark the permalink.

6 Responses to Black Pearl

  1. Elyn says:

    wah dpt black pearl!!! i pun ske drive crv ni…… selese gile lelagi jln jauh. kalo naik cameron lg besh!!!

  2. Zana S says:

    uish.. bestnyer….disebabkan abah terrrrlalu pk panjang ttg cost, safety of the car itself, tak dapek la den nak merasa pakai crv nie… huehueheuheu…but the thing is, sila la amik extra precaution bila dah ada crv nie. mmg keta paling dikehendaki dek “lanun”.btw, happy driving! er… nak test drive buleh??? ekekekeke

  3. pergghh!!!my dream car!!jeles siot!!

  4. lily lotus says:

    woww! kelasss u…hehe…happy driving😉

  5. aku penah naik sekali kwan aku punya..memang mantop!😀

  6. dayat says:

    akhirnye dapat jgk honda ye..congrats

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s