Coffee Break

Aku bukanlah pencinta kopi..kalau pegi Starbucks or Cofee Beans cuma berani ambil Chocolate Ice Blended aje. Even Nescafe pun aku tak boleh minum. Ada sekali tu masa kat office, mcm sedap aje bau kopi, terus la konon-kononnya nak buat Nescafe…minum just one sip aje terus pening kepala..so tjat’s it, aku mmg tak boleh minum kopi.

Until my officemate Ad introduced me this coffee, actually it’s not 100% coffee tapi mcm campuran biji kopi ngan others. Bila minum okaylah taklah pening sgt. Secara kebetulan, berborak thru ym ngan Elyn. Rupanya dia pun ada jugak jual this product selain dari Bidari tu. So, apalagi, masuk duit online, esoknya terus dapat kat rumah.

This entry was posted in blogger, yummy tummy. Bookmark the permalink.

5 Responses to Coffee Break

  1. Elyn says:

    hiks thanks gina!! btw RGC nyer box tu hancur ke lepas courier hantar??

  2. aku dulu pun minum kopi ni konon2 nak kurus..hahaha

  3. Gina says:

    elliemmg betul tau..kopi nie boleh kenyang

  4. mummysyafie says:

    gina, kalau saya lak lepas minum kopi bukan nyer penin kepala. tapi terus tekak rasa perit n gatal.macam sensitif sangat

  5. Liza says:

    i am a coffee lover though have minimised my intake due to health reason, tapi kdg2 minum curi gak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s