OMG


Ada satu hari tu, me and Daddy Jack jalan-jalan balik keje, singgahlah kejap KLCC nie cos nak cari barang for the kids. We all masuk la kids section kat bahagian toys. Daddy Jack dok leka pilih toys untuk anak-anak die tapi mata aku dok ralit kat satu benda nie. It’s a Lightsaber Collection from Star Wars and the price mak aiii RM499.90. Aku terpikir jugak, siapalah nak beli..maybe Star Wars die hard fan gamaknya kut…
This entry was posted in Daddy Jack, KLCC. Bookmark the permalink.

3 Responses to OMG

  1. Elyn says:

    OMG u jumpe kat KLCC??? i kene elak pi sane ni!!! kalo hubby jumpe sah2 die beli……. matik la i nnt ekekek

  2. lily lotus says:

    erk…??! tp mmg ada insan yg sanggup perabih gini

  3. mr.snazlan says:

    Rare la kak gina but dia ada dua brand company, hasbro & master replica….saje je nk racun elyn tu…huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s