Appoinment with Dr Nasir

Last Tuesday, ada appoinment with Dr Nasir untuk Ryan’s jap. Nearly nak cancelled dah tapi both of us tak dapat nal slot masa untuk next appoinment so pegi jugaklah. Pegi pun dah agak petang..kul 3 baru kuar office cos before that aku ader meeting untuk exam.

Dr Nasir nie dah jadi our official Paed for both of our sons…Danish and Ryan. He’s quite a humble man..ckp pun lembut aje but since 2 Paeds yang kat Ampang Puteri nie baru-baru nie meninggal cos jatuh gaung so Dr Nasir a bit busy jugaklah since belum ada replacement untuk that 2 paeds.

We all tunggu tak lama cos tak ramai patients pun. Tunggu for about 5 minutes, then terus masuk. Thanks God that Ryan tak nangis pun bila cucuk.

The bill yang akan ku claim kat office dan jugak time slip. Ye la, takkan nak patah balik office semata-mata nak punch out, mintak time off ajelah.

Next appoinment is 14 May..sekali ngan Danish cos we all nak ammbil extra jap that is Rotavirus and Pnumecocol (spelling mistakes, I guess). Dr Nasir yang suggestkan than both of our sons ambik this jap. For precaution, katanya. Since budak-budak sekarang senang nak dapat jangkitan at least this jap untuk elakkan dapat jangkitan la. Okat Doc, see you in May.

54487-138-53988AC28D982FDB1A4B0CA0BB7F9BDE

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Appoinment with Dr Nasir

  1. Liza says:

    bagus ryan, tak nangis pun kena cucuk

  2. Si Aien says:

    dr.nasir?macam nama ayah saya la puan.haha.:D

  3. lily lotus says:

    happy jer muka ryan gi jmpa doc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s