Mid Valley

Last Saturday, we all went to Mid Valley. Tujuan utamanya nak bawak Danish main kat indoor playground tu memandangkan dah lama die tak pegi main kat sana. Sambil-sambil tu boleh try Ryan new car. Selesa sungguh die tido dlm tu.

Megakidz nie la tempat we all boleh bawak Danish gi main-main. Nak bawak pegi outdoor tak ader masa. So far, the service okaylah walaupun harganya mcm dah naik sikitlah.

Daddy Jack pulak, kalau pegi mana-mana shopping complex, sure tak lepas singgah kat kedai sukan..bosanlah. Kali nie nak belikan Danish set untuk main futsal pulak. Nak suruh Danish main futsal pulak. Hai la…

Mummy and Danish yang dah bosan tggu Daddy Jack pilih kasut and baju untuk Danish so we all main la camera and then ambik gambar sendiri.

This entry was posted in day trip, family outing, Mid Valley, my family, shopping, the boys. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s