Sejuk dan Nyaman

Hari panas so we all decide nak makan kat tempat yang agak sejuk jugak..tempat pilihan adalah di Cafe Anggerik, UiTM Shah Alam. Aku selalu jugak makan kat sini, ada pelbagai pilihan makanan kat sini from western and jugak some local food. Tapi no nasi campur, kalau ada pun mcm nasi tomato or beriyani.

Actually, the cafe is meant for the international students. The price is quite okay jugaklah, tak la standard International jugak.

Cik kak yang satu group nie dok terhegeh-hegeh pilih menu…tak tahu nak makan aper…org dahlah ramai beratur kat belakang die tapi depa masih terhegeh-hegeh lagi.

Tgk tu org yang beratur..semua muka dah tension dah..ye la perut dah lapar, lama pulak nak menunggu.

My lunch…Napolitana Chicken Pasta..yummy..

After makan kat UiTM, tetiba tekak nak makan something yang manis dan sejuk….ABC la menjadi pilihan..taknak ABC kat tempat lain so Seksyen 2 jugak menjadi pilihan…ABC Bubbles.

Ada pelbagai jenis minuman kat sini…semuanya sedap-sedap la tapi tujuan utama nak dapatkan ABC yang famous sekali kat Shah Alam nie.

Portion die mmg banyak…letak dalam mangkuk plastik yang tinggi.

Memang sedap dimakan waktu-waktu panas terik mcm nie..kalau batuk, tanggung la sendiri..hehehehe.

This entry was posted in eating place, myself, officemates, yummy tummy. Bookmark the permalink.

5 Responses to Sejuk dan Nyaman

  1. aku baru 2 kali mkn kat anggerik deli tu..hikss..mak ai..abc bubbles..memang marbeles..aku tak sampai2 lagik tempat baru tu..huhuhu…harus kena request sama incik suami…

  2. Gina says:

    tu ellie…tak tahan panas-panas nie..nyaman sikit tekak mcm ABC bubbles nie

  3. lily lotus says:

    wah…ur chicken pasta…tak tahan tu!

  4. Gina says:

    jom cik lily, makan kat UITM

  5. mummysyafie says:

    pic yang last tu menyelerakan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s