Purse Ku

Kena tag ngan Mummy Wafiq

A. Snap the picture of both inner and outer of your purse

B. Introduce your purse brand, price & where you buy.
Purse from MNG yang dibeli rasanya somewhere in Januari kat KLCC. The price taklah mahal sgt, dlm RM99 aje. Mmmg aku dah ader a fews MNG purse nie..suka sgt cos banyak compartment yang boleh letak bermcm-mcm barang. Ada satu purse die aku beli 2 sekaligus cos die ader 2 colours…Daddy Jack kalau tgk aku masuk MNG nie mmg tak ader benda lain yang aku carik..handbag atau purse.

C. Take out whatever its inside your purse.

List of the cards.
– Credit Card (Maybank & Alliance Bank)
– Membership Card (Isetan, Tesco, Popular, Jusco & BonusLink)
– BCB card (me and Daddy Jack)
– I/C
– Maybank card

– Baiboo Card (nie apply masa mengandungkan Ryan, konon nak dpt discount)
– Kad Fomema Maid
– Mothercare Discount Card (berjenuh berbelanja smpi RM500 nak dptkan card nie)
– Herbalife (Ahli seumur hidup tu )
– KL Tower Card
– Planete Enfants card
– Chicky Card (untuk Danish)
– McD card
– Medical card

Business card from the collegues and also for services yang rasanya akan digunakan kelak..mcm cakes house, printing and binding etc….

Setem..nnt kalau during Hari Raya nak hantar kad raya, senang la tak payah nak beli last minutes.

Duit belanja…and also kad kerja office lama dan jugak kad appoinment Ampang Puteri.

Nielah semua benda-benda yang ada dalam purse aku nie…lagi besar purse lagi banyaklah yang aku letak dalam tu….

D. Tagged other 7 persons.
1. Seyla
2. Abby
3. Aein
4. Munie
5. Intan
6. Liza
7. Lily

E. Comment on your friend’s (who tagged you) purse.
Cik Elyn nie aku kenal melalui blog hopping..suka baca post die then masa dalam pantang we all selalu jugak la bercit cat and currently aku jadi pelanggan setia kopi Red Guara die..heheheh

Advertisements
This entry was posted in tag. Bookmark the permalink.

5 Responses to Purse Ku

  1. lily lotus says:

    uit…kad nikah takde ke…ke I tak nampak…ngeh ngeh ngeh

  2. Gina says:

    tak pernah buat pun….

  3. tu diah, penuh wallet akak hehe..

  4. mummysyafie says:

    mak aii..banyak kad gina ni.

  5. dayat says:

    kad ofis lame pon simpan lg..sain darah ni ngn tpt lama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s