Akaun api dan air

We all dah dapat surat from Syabas and TNB untuk buka account for our house in Setia Alam. Surat tu dah lama ampai tapi we all tak berkesempatan nak pegi so, semalam since dua-dua free so we all tak mahu tangguh lagi.

I really like this new office…ala-ala minimalis sikit..less is more.

I really like this new office…ala-ala minimalis sikit..less is more.

Bila dah settle semuanya, we all try to pusing-pusing area rumah we all..nampak gayanya mcm dah nak siap…depa tgh buat jalan aje.And the pihak developer kata, maybe somewhere in october 09 nie siaplah.


Advertisements
This entry was posted in home sweet home, my family. Bookmark the permalink.

One Response to Akaun api dan air

  1. lily lotus says:

    yeah! rumah dah nak siap…hehe…i tumpang hepi utk u…tp tak smpt lg nak beraya umah baru…kita raya bln 9 kan…takpe sambut thn baru dirumah baru!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s