Diapers Dispenser

Balik kerja semalam, we all singgah jap One Utama. Nasib baik la One Utama nie mmg we all tempuh waktu nak balik rumah..so tujuan we all jumpa adalah nak mencari sesuatu untuk Ryan.

Taraaaa….aku nak cari benda nie sebenarnya….diapers dispenser atau nama komannya, plastik sampah untuk diapers baby. Masa Danish dulu, rasanya dah beli dah itik nie tapi entah manalah aku campaknya pun tak tahulah. The dispenser is from Munchkin. Selalunya, Munchkin nie ada dijual di Jusco sahaja. Aku pun agak ajelah yang benda nie ada kat One Utama since Jusco ada kat situ.

Phewwww…nasib baik la ada…kalau tak, tak tahulah nak carik kat Jusco mana lagi. Nampak refilll die, terus la beli sekali. Tujuan aku beli dispenser nie adalah senang nak buang diapers anak-anak kalau kat shopping compleks agar tak berbau.

Ternampak la pulak Fresh food feeder nie so beli jugak. Nak carik yang Danish punya entah ke mana..nie kes malas nak mencari la nie. Fresh food feeder nie untuk baby yang dah boleh pegang makanan dan untuk elakkan die daripada tercekik. So, makanan tu dimasukkan dalam jaring tu like fruits or vegie dalam tu, then let the baby gigit and hisap thru the net.

Sebelum balik, we all makan dulu kat Laksa Shack nie. Aku suruh la Daddy jack nie makan cos aku dah kenyang makan kt office tadi.

Daddy Jack pesan laksa asam and also keropok lekor aje untuk his dinner. So senang, balik karang tak payah susah-susah nak makan apa bagai.


Advertisements
This entry was posted in Daddy Jack, Ryan, shopping. Bookmark the permalink.

4 Responses to Diapers Dispenser

  1. watie says:

    salam kenal.. tumpang baca yer 🙂

  2. dayat says:

    buang je diapers dlm tong sampah…jgn campak luar tingkap kete udah

  3. aku beli yang muchkin fresh food feeder tu..sekali jer baru guna, pastu dier x nak pakai dah..huhuhu..rugi tol..

  4. lily lotus says:

    baguslah fresh food feeder tu ekk…tgk ryan suka tak…hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s