Mengular

Me and Daddy Jack tadi gi lunch kat SACC Mall..untung sama tempat keje nie, boleh dapat makan sama-sama..ala itupun psl due-due dah habis exam, so bolehlah berkeliaran di merata Shah Alam nie. We all decided nak makan kat Pizza Hut aje.

Sementara nak tunggu our meals sampai, Daddy Jack memerah otak kejap la main Sudoku.

Aku perati aje the staff kat sini dok mengorek periuk sup tu..takkan la tak refill adik oiiii..jgnla smpi dok mengeruk periuk tu.

My spagetti…since dah seminggu tak makan nasi

We all lagi prefer makan Garlic bread dari cheesestix ngan dicicah ngan sup…yummmmmyyyy..

Daddy Jack punya pizza…makan sikit aje lepas tu bungkus bawak balik.

Nak komen sikit psl sorang staff pompuan kat sini..kejenya hanyalah tolong bukakkan pintu untuk customer yang masuk dan keluar sahaja. Tang ambik order, hidangkan makanan die sanggup jerit kat org lain. Memula tu aku pikir maybe tak cukup staff, tapi tiba-tiba ada sorang mamat belakang aku nie, dah tggu lama sgt tak ader org ambik order die terus die blah ckp dah lama sgt die tggu. So the supervisor angin la..padan muka die….Pastu barulah die terhegeh-hegeh gi kemaskan meja.

Singgah MPH nak cari majalah Digital Photo then ternampak la ada sorang amoi nie baca magazine Cina..tetiba nampak la pulak iklan nie. Trus tahan amoi tu cos aku nak ambik gambar sat…Kak Red oooooo…tahap celebriti nie. Go Kak Red go…Cayalah.

This entry was posted in eating place, just the two of us, Kak Red, yummy tummy. Bookmark the permalink.

3 Responses to Mengular

  1. Elyn says:

    owh sempat je nyular!!!

  2. iMP says:

    sedapnye pizza tu…hehehehe….

  3. syoknya leh dating selalu😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s