Outing Berdua

Semalam kan Hari Guru, so we all yang kejenya cikgu @ pensyarah nie kononnya nak treat ourselves la ngan keluar berdating berdua. Danish we all dah poskan ke rumah inlaws and Ryan ngan maid kat umah.

Ke mana tujuannya ? Pavillion KL untuk menonton wayang. Kononnya nak gi on Friday, tapi since Danish nak ikut, terbatallah rancangan nak buat movie marathon.

We all nak catch up show yang terawal sekali cos petangnya we all ada family matters pulak. So, we all dapat show dlm kul 12pm.

Tak banyak cerita yang best tuk ditonton..so we decided tengok cerita Angels & Demons by Tom Hanks. Daddy Jack pun suka since nie lebih kurang mcm Da Vinci Code.
Dah beli tiket…ada lagi satu jam so lepak jap aaa…tapi nak lepak kat mana yer ?

Sebelah GSC tu ada Nike Concept Store…tu la tempat lepak Daddy Jack..aada aje shopping compleks, ke kedai sukanlah tujuannya…letih tau.

He still insist to carikkan kasut futsal untuk Danish.

At Bossini, we found this cute T-shirt for Ryan.. Sesame Street collection tapi we all tak beli pun.

And for me pulak, singgah Mothercare is always satu kemestian.

I really adore this bag..harganya RM888…hmmm. Actually, beg nie diaper and also untuk susu tapi looks so nice to me..hmmm Daddy Jack mcm mana ?

And also this one….Fold Baby Bath…tempat mandi baby yang boleh dibawa ke mana-mana. Im thinking tuk beli yang ini la since manalah tahu, kalau nak bawa Ryan tu berjalan-jalan, mcm mana nak mandikan die yer..nak mandikan sink mcm geli la pulak…Daddy Jack promise nak belikan nnt. Thanks.

Grab this swimming suit for Danish since die komplen kata baju mandi lama die dah ketat..masa Jumaat lepas, ada jugak nak beli tapi biasalah Daddy Jack tak berapa nak berkenan dengan design die. Aku janji ngan Danish nak carikkan Thomas punya suit…matilah aku kalau tak ader cos last time aku jumpa pun kat Singapore..nasib baik ada kat Mothercare.

Since dah ada dua anak nie, tak bolehlah nak beli untuk sorang aje kan, kenalah beli untuk dua-dua sekali..Ryan pulak we all belikan short jean nie from Mothercare..senang citer.

Habis movie…we all jalan kaki ke Sungai Wang…apa lagi nak cari kedai sukan la.

Kat Sungai Wang nie mmg banyak kedai sukan antaranya Al-ikhsan yang mmg terkenal ngan jualan jerseynya. Daddy Jack mmg pengunjung tetap kedai nie. Kalau pegi Sungei Wang, mmg tak sah kalau tak singgah sini. Kononnya nak tgk-tgk aje tapi last-last tertangkap jugak satu.

Ni hah hasil tangkapan Daddy Jack..full kit England untuk Ryan. Danish punya tak ada saiz so next week baru sampai..next week datang lagi ke sini nampak gayanya.

Advertisements
This entry was posted in dating game, just the two of us, kids stuffs, Pavillion, shopping, the boys. Bookmark the permalink.

3 Responses to Outing Berdua

  1. Liza says:

    Movie and shopping, sounds like ideal dating activities to me! Best kan?

  2. lily lotus says:

    kalau dah keluar gitu kompem ada yg terembat punyalah!

  3. seb baik baby ku gal..kalo dak kena pakai baju bola..hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s