Melawat Dinasour

Jumaat lepas gi tgk Dinasour Exhibition kat Mid Valley. Ingatkan best sgt rupanya tak habis pusing pun…adalah diletakkan 8 ekor dinasours dll..tapi untuk pembelajaran okay la. Menanam minat budak-budak pada sains.

Ingatkan free, kena bayar beb..nasib baik bayar untuk we all aje. Danish kira free la sebab bawah 5 tahun.

We all dah tahu dah Danish sure akan takut punyalah sebab keadaan gelap..tapi we all gagahkan jugak bawak die masuk cos die yang beria-ia sgt nak tgk pameran nie.

Daddy Jack la yang kena pegang die untuk pastikan die tak menjerit atau menangis dalam tu.

Tgklah tu, sampai berpaut pada kaki Daddy Jack..mana tak takut, dahlah gelap, ada bunyi-bunyi pulak tu.



So, Daddy Jack terpaksalah membuat berbagai-bagai aksi untuk mengurangkan ketakutan Danish tu. Mummy just ambik gambar ajelah yer.

Masa nie dah agak berani sikit cos we all paksa jugak die ambik gambar ngan dinasour tu. We all siap ckp lagi nnt gambar tu nak bagi kat teachers kat kindie.


Kat luar hall, ada booth Astro Ceria..ternampaklah gambar mamat nie, Abang Zoey. Actually he’s one of my students masa kat Strategy College dulu. Bangga tau dapat mengajar die sekejap. Hai la Zoey, dah glamour sekarang yer. Im proud of you.

Danish and Daddy Jack with Kapten Boleh

This entry was posted in Danish, family outing, Mid Valley, my family. Bookmark the permalink.

One Response to Melawat Dinasour

  1. TH says:

    wah.. dinosaur ni masih ada ke kat midvally? berapa harga seorang? sampai bila?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s