Melawat Orang Baru

Ahad lepas, my mother in law ajak me and Daddy Jack ke rumah anak saudara die kat Sentul cos nak tengok baby baru die…Oooo Kak Lin dah bersalin yer. Kak Lin nie kira cousin pada Daddy Jack la. We all pegi dalam kul 10 mcm tu la.

Budak domok nie..bak kata Danish “Bulat, bulat..banyak isinya”


Sebelum pegi umah Kak Lin, singgah jap kat Manjaku Wangsa Maju nak beli present sikit..ye la, masa Ryan lahir, die belikan hadiah jugak…so berbalas-balas la nie.

Tak banyak choice so we all decided pilih hamper ajelah.

This is our newborn in the families of Tok Yah, Daddy Jack’s cousin. Namanya belum letak lagi, baru letak nama pertama iaitu Aishah. Kak Lin nie dah dapat sepasang la anak die. Tahniah yer.

This entry was posted in inlaws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s