Melawati – KL Sentral

Daddy Jack sampai KL semalam dalam kul 1 tgh..suppose flight die dalam kul 12 tapi delayed 30 minutes. Rasanya sempat nie nak ambik die kat KL Sentral. Rancangannya nak bawak Danish sekali. Aku nak ajak die nak public transport.

From rumah, kena naik feeder bus ke LRT Wangsa Maju. Nasib baik tak tggu lama, bas pun sampai. Danish is so excited naik bas. Dulu my inlaws penah gak janji nak bawak die naik bas nie tapi tak tertunai lagi hajatnya itu.

Then, after sampai LRT Wangsa Maju, naik pulak LRT ke KL Sentral. Mujur tak ramai orang. Dalam ramai-ramai org tu, ada jugak yang perasan aku cos pagi tadi aku dapat mesej kat Facebook tanya aku ke mana bawak anak? La..kenapalah tak tegur masa dalam train tu…nnt kau yer, Yin.

Pose kejap kat stesen LRT sebelum train sampai.

Actually, Daddy Jack tak tahu yang aku nak angkut Danish sekali. Die pikir aku yang gi ambik die sorang-sorang. Bila sampai, Daddy Jack ckp die baru aje naik ERL so kena tggu la dulu. Perut memasing pun dah lapar so we all lepak kat Secret Recipe dulu since SR die ada kat balai ketibaan.

Sebelum makan, aku dah kena cukai dulu ngan Danish..beli buku ngan magic colour. Biasalah, kalau ke mana-mana ngan Danish nie, sure kena cukai punyalah.

Just Danish aje yang makan cos aku masih kenyang lagi. Chocolate Ice Blended for him…hmmm iced yer, nnt batuk siapa yang susah anak oiiii.

And also the spagetti..tak laam lepas nie Daddy Jack pun sampai..then we all balik naik cab aje. Another experience for Danish. Sampai rumah, terus tertidor kepenatan gamaknya.

Advertisements
This entry was posted in Daddy Jack, Danish. Bookmark the permalink.

2 Responses to Melawati – KL Sentral

  1. Elyn says:

    hiks x sabar nk tggu wafiq besar…. i windu nk naik LRT hihihi

  2. aku pun dh lama x naik lrt..last 2 week akhirnya naik jugak sorang2 balik dari event kat klcc:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s