Someone Special

After the exhibition, I have to rush to see some so special. But first, nak jumpa orang kenalah bawak buah tangan. Aku mcm buntu nak pikir, apa nak bagi…hmmm apa yer.

I think this one okay kut pada die..a bucket of Famous Amos. Hope that she’ss likes it la. Sorry la yer, I tak ada idea nak bagi apa.

And for the kids, senang sikit cos Toys R Us dekat. Capai aje apa yang patut cos aku rasa mcm dah lambat dah nie nak jumpa orang itu.

Nie la orangnya…REDMUMMY..and she is so nice la…dah lama sgt nak jumpa die tapi masing-masing sibuk. Since aku cuti so cepat-cepat ajak buat lunch date ngan die..die pun okay so Fish Manhattan jadi tempat perjumpaan. Punyalah sakan borak, sampai tak sedar her lunch break dah habis dah.

pic courtesy of Kak Red

Thanks Kak Red cos sudi berlunch date dengan saya…seronok giler berborak ngan die. Lain kali kiter jumpa lagi yer..BTW, parcel dah hantar so nnt balik tgk la yer apa dalam tu…heheheh

This entry was posted in blogger, gift, Kak Red. Bookmark the permalink.

One Response to Someone Special

  1. Liza says:

    hi gina, i ada send an email to you to invite you for an event, jgn luper check tau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s