Tulisan yang membunuh

2 minggu lepas, aku bersengkang mata untuk memeriksa kertas jawapan students..mcm-mcm jenis tulisan yang aku jumpa..ada tu masyaallh..nie adalah a fews yang aku terjumpa.

Tak pernah ku jumpa kertas jawapan yang berwarna-warni..rasanya warna pen yang dibenarkan untuk menjawab kertas jawapan adalah bitu atau hitam sahaja..sempat jugak mempelbagaikan warna kertas jawapan tu..hai la students, tak ader apa-apa markah tambahan yer untuk creativity.

Ooiiii makk….siap ada gambar katun-katun lagi..tulisan dahlah kecik..korang nak lecturer korang nie pakai kanta ker sambil tanda kertas korang ?

Aku mmg pantang betul kalau kertas yang messy-messy nie., jenis yang kalau salah tu, main potong aje. Pakai la liquid paper lain kali.

Kali nie aku dapat surat cinta tau dalam kertas jawapan…siap tulis lagi untuk luluskan kertas die..banyak cantik muka korang.

Nie ada beberapa tulisan yang cantik mata ku memandang..nak baca and tanda pun senang.

Siap main lukis-lukis lagi

so messy la


Nie ada beberapa tulisan yang cantik mata ku memandang..nak baca and tanda pun senang.



This entry was posted in Students. Bookmark the permalink.

6 Responses to Tulisan yang membunuh

  1. Elyn says:

    wakaka gina nnt i email u kes cam u dpt ni….

  2. masviona says:

    hehehe…mcm² lah student² nih, fenin ler lect yg nak periksa tuh nnti…hikss…neway cun sgt tulisan dlm picca yg ke-2 last tuh shantek n kemas je

  3. Liza says:

    OMG, that must be what my lecturers were thinking when they were marking my papers…my handwriting is so bad sometimes i myself could not read it 😉

  4. second last tu mcm tulisan aku..mesti lecturer suka jer baca tulisan aku..hihihi

  5. lisha says:

    i still cannot get over the typography answers. hahahha.

  6. student baek says:

    kene pakai liquid ke kalau salah? cam wasting time je. i suke potong2 je. hehe. btw, nice entry.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s