Harijadi di Nilai

My aunty, Ucik ada smsed us nak menjemput gi kenduri tahlil and birthday party kat rumah die di Nilai on Saturday. Family we all nie mmg rapat so pegi pun nak kena berkonvoi. We all sampai pun dah agak lewat dalam kul 530 pm jalan agak jammed sikitlah. Sampai-sampai terus lepak, then terus makan. Kendurinya lepas Zuhur so we all dah missed the acara la.

October babies…..ketiga-tiganya lahir bulan dan tahun yang sama October 2008. Yang keluar dulu, anak my cousin, Marissa (10 Oct 2008 at Putrajaya), Ryan (13 Oct 2008 Ampang Puteri) and last sekali Daniel (24 Oct 2008 Damai Hospital). Nie pun my cousin, Kak Teh ngandung lagi..expected somewhere in October 09 jugak.

Danish pun sibuk gak nak posing ngan Ben 10 yang kat tangan tu. Beli kat Jalan TAR siangnya.

Daddy Jack and Ryan bergurau senda sementara menunggu waktu birthday celebration yang dah agak lambat. Sepatunya pukul 8 tapi biasalah dekat kul 9 baru nak mula.

Danish and Ryan with their uncle, Shack.

Maisarah and mama…tak lama lagi dapatlah sorang lagi kamu Kak Teh…harapnya dapat la lelaki pulak kali nie.

Daddy Jack muka pun dah letih..yelah dari pagi tadi tak ada rehat..pagi-pagi ada interview kat UiTM, then sambung pulak ke Nilai. Berkorban untuk saudara yer.

Happy Birthday, Maisarah…actually kenduri tahlil nie untuk husband Kak Teh yang baru kehilangan maknya. Kiranya tahlil nie sempena 2 minggu pemergiannya.

The cakes..satu kek tu untuk Maisarah dan yang satu lagi tu untuk ucik, adik Ibu. Gatal jugak nak celebrate. We all ended up kat Nilai dalam kul 10 malam…letih ooooo

This entry was posted in birthday, celebration, family gathering, relatives. Bookmark the permalink.

One Response to Harijadi di Nilai

  1. comey nyer ryan..budak domok ey..kak gina, ryan tak hisap puting ek?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s