Sports Day and Carnival Part 2

Gambar nie diambil masa pihak kindie buat games untuk parents. So, aku pun ambik kesempatan untuk shoot gambar Danish with his friends. Actually, he’s quite upset cos kawan baik die, Zohuy tak datang cos pegi Langkawi. Mak die dah lama planned nak ke sana so dah clashed time with this event.





Girl yang kat belakang tu is Aleesya, my neighbour. Normally, sesiapa yang tggl kat Melawati nie mmg akan hantar anak die ke sini cos this kindie dah sinonim ngan Melawati.

This entry was posted in Danish, event, friends. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sports Day and Carnival Part 2

  1. misscrab83 says:

    hii ade pun tmpt drop komen ni. sori la tak jumpe..hehee

  2. kojah says:

    cumelllnya dak2 tecik kan…

  3. lily lotus says:

    cuak jer muka budak encem tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s