Danish dan Teman

Ni adalah di antara kawan-kawan kindie Danish yang sempat diambil gambarnya cos lepas aje acara bean bag tu semuanya hilang entah kemana.

Danish and Daniel..bila tgk muka di Daniel nie..ada iras-iras mcm Ryan pun ada jugak..dengan mata sepet die tu.

Nie gambar kat dalam kelas..gambar Danish nie aku ambik masa die 21/2 tahun gamaknya..sorryla yer, Mummy tak sempat nak ambik gambar yang terbaru.






Budak perempuan nie namanya Nurul Izzah. I’ve met the parents. yang best tu parents die from Gombak and aku terkejut jugak cos jauhnya hantar anak gi tadika. Rupanya the father is cikgu Sekolah Rendah Taman Melawati and he said that normally budak-budak yang masuk this kindie akan masuk kelas yang bagus-bagus bila Standard 1 nnt. Tu la sebabnya die hantar anak die ke kindie nie lagipun die mengajar waktu pagi so adalah masa nak ambik dan hantar anak. Ooo yer ker…baguslah kalau mcm tu.

This entry was posted in Danish, friends, kindergarden. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s