Sports Day and Carnival Part 3 – Bean Bag Race

Acara sukan Danish is Bean bag race dimana beg bean bag tu diletakkan di aats kepala then akan jalan/lari pusing cone tu.

Tengah ready nie cos nie acara yang pertama from the Playschool. Sepatutnya kawan baik die Zohuy kat belakang tapi budak tu tak ader kenalah ganti ngan org lain pulak.


Aduhhh !!! Buat hal pulak, belum apa-apa lagi dah nak ke tandas…terpaksa la acara tu tangguh jap..mcm-mcm la Danish nie.












Untuk race nie tak kira siapa yang menang atau kalah, but still akan dapat piala. Terharu beb tgk anak pegang piala pertama.

This entry was posted in Danish, event, kindergarden. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sports Day and Carnival Part 3 – Bean Bag Race

  1. Elyn says:

    danish dh makin besar mesti gina senang nk control kan??

  2. x tahan tengok muka yang part nak pi toilet tu..hihihi..yeay danish dapat piala!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s