Thomas dan teman

On Sunday, we all gi jalan-jalan kat KLCC cos dah janji ngan Danish nak belikan die toys after Sport Day tu. Tempat pilihan kat Isetan la. Tgh ada sale pulak tu. Tapi nasib baik tak ramai umat manusia dalam tu. Maybe sebab masa we all pegi tu dah pukul 8 lebih dah, so org semua dah berehat-rehat kat rumah aje.

Beg Thomas dijual longgok aje dalam bakul. Longgok-longgok pun harga bermula dari RM29.90 hingga RM129.90. Carik jugaklah yang RM29.90 tapi nan ado. Semuanya dah tinggal yang mahal-mahal aje. Bila tanya Danish, tak nak pulak.

Alamak…beg nie aku mmg berkenan dari dulu tau. Pernah baca ttg beg nie kat blog MummySyafie. Tapi waktu tu die beli kat Sogo, itupun 2 tahun lepas..Ingatkan dah tak aderlah this kind of bag and tak sangka ada kat KLCC. Senang nak buat travel untuk letakkan baju Danish aje.

Danish berminat ngan toys nie tapi tak dapat approval dari Daddy Jack cos dah banyak sgt Thomas Toys Collection sampai tak tahu nak letak mana. Udahnya tumpang kat umah MIL aje.

Kalau disusun-susun kotak Thomas Danish mcm nielah rupanya. Mmg banyak sgt collectionnya. Daddy Jack yang beria-ia belikan untuk anak die dulu.

Tengah membelek-belek set Thomas tu…

Danish masih memjuku Daddy Jack untuk belikan the set for him since we all dah janji nak belikan die toys. Tapi the answer is still NO.

Pyjamas for kids pun ada 50% discount. Ingatkan nak sambar 2-3 pasang untuk Danish tapi Daddy Jack kata lain kali. Hmmmm…..

This entry was posted in kids stuffs, KLCC, my family, playtime, the boys. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s