Tiket oh tiket

Semalam, aku kena paksa dengan Daddy Jack ikut die ke Sungai Wang. Ingatkan nak shopping rupanya nak gi ambik training pass kat Al-Ikhsan

Masa we all sampai kat kedai tu, tgk orang ramainya beratur, ada yang masih nak beli tiket dan ada jugak yang mcm marah-marah. Rupanya, tiga mamat tu mcm bengang la cos they all beli tiket semalam, tapi kena datang ambik training pass they all 2 hari lagi..depa tanya la kenapa tak boleh dapat hari nie ..terpaksalah mamat kedai tu explain that yang nak dapat hari nie kena beli minggu lepas punya. Tu pun mamat-mamat tu tak puashati lagi.

Kesian adik nie..terpaksa melayan segala rungutan dan juga kemarahan peminat bola. Apa nak buat dik…dah mmg keje kau yer.

The tickets…RM308 untuk 3 orang…me, Danish and Daddy Jack. Tiket nie dah beli hari Jumaat lepas dah.

The training passes juga untuk 3 orang

Muka orang yang berpuas hati dapat membeli tiket dan training pass Manchester United Asia Tour 2009. Actually, Daddy Jack dah datang sebelah pagi tu untuk beratur ambik training pass..katanya panjang betul line untuk ambik pass. Demi itu, you sanggup kan.

Lepas gi ambik training pass, perut pun masing-masing dah lapar, so malas nak makan kat Sungai Wang so singgah jap la kat Lotus di sebelah Nikko Hotel. Orang ramai jugaklah lepak kat sini tapi environment die dah lain la tak mcm dulu lagi. Maybe because Pelita pun dekat aje kat situ.

Muka orang lapar…kononnya dah tak tahan sgt dah nak makan…

Mencuba ambik gambar ngan handphone baru die…nice composition la

Our makanan so tak habiskan..tandanya tak sedap la tu.

This entry was posted in Daddy Jack, event. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s