Hadiah for the kiddos

Before event Liza, we all bergegas nak cari hadiah untuk budak-budak tu. Tempat tujuan adalah di Pavilion. At first nak ke Sungei Wang tapi mcm tak sempat so redah ajelah cari hadiah kat sini. Actually. Im having a tough time jugak nak cari hadiah untuk ketiga-tiga kids so Ive to tanya the mother about the kids punya interest. Ye la, kang dah beli tak berkenan pulak.

The mother mmg cool habis menerangkan interest anak-anak die. Senang cerita. Satu floor boleh cari ketiga-tiga hadiah. Danish pun terselit sama la bila sibuk aku belikan hadiah tuk the kiddos.

As the mother said, the princess love Hannah Montana or High School Musical, the prince really into science especially animals and dinosours and the baby would like to have anything on cartoon characters. So tiga-tiga dah dapat, bergegas pulak nak membalutnya.

Gift wrap..jenuh jugak that lady nak membalut sampai 3 hadiah sekaligus. Nasib baik tak ramai orang.

Menunggu dengan penuh kesabaran.

Parking kat Pavillion nie mmg mahal ya rabbi tapi disebabkan we all spent more than RM100 so dapatlah 2 hours parking percuma.

Balik dari Pavilion, bergegeas pulak ke kenduri kahwin one of Daddy Jack punya saudara. Too bad that the lauk already nak basi…terus terpotong selera nak makan.


Jco menjadi penyelamat perut we all yang mmg dah lapar giler. kena alas perut dulu sebelum ke rumah Liza. Kang tak pasal-pasal perut masuk angin pulak..hehehehe.

Yummy !!!!

This entry was posted in blogger, kids stuffs, my family, shopping, yummy tummy. Bookmark the permalink.

One Response to Hadiah for the kiddos

  1. wahdi says:

    mcm kenal je Ur hubby and u, my senior kat UiTM kan? 😉 dulu masa korg couple2 kat UiTMpakai key chain elmo kan? hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s