Jemputan dari Liza


Last Satuday, I’ve been invited to a birthday party oleh seorang blogger, Liza BN. Terharu betul ngan jemputannya so dengan rasa rendah diri me and Daddy Jack decided to go. We all mmg packed betul hari Sabtu tu tapi sebabkan liza dah jemput 2 minggu awal, we ll pun pergilah memenuhi jemputan itu.

Well, birthday party nie untuk kanak-kanak tapi ku rasa untuk aku is more than mmets the eye…dapat jumpa a few bloggers like Ayu The Sun, Sid, Ayu Solo, KakTy, and most all the the celebrity…RedMummy.

Tak sangka sedondon pulak ngan Danish. Before datang rumah Liza we all ada kenduri kahwin so tak brapa laparlah sgt. Ingatkan tak nak makan tapi tgk kat rumah Liza makanannya cukup menyelerakan..alamak habislah my diet.

Mr Sirman, Kak Red’s husband yang begitu gigih mengambil gambar sana-sini. Kak Red, u kena belikan la Mr Photographer nie zoom lens yang panjang sikit..kesian tgknya. Ala kak, murah aje.

Red Mummy smiled for the camera

Gegirl yang comel bangat..nak duduk dekat-dekat mcm takut pulak. Takut sentap la.

Thanks to Daddy Jack cos sudi temankan aku ke birthday party nie. Actually we all antara orang yang terawal sampai cos lepas wedding trus datang sini. Balik rumah pun tak sempat nak tukar baju.

Abang yang menang best dress..walaupun hari agak panas, Abang tetap maintain ngan baju long sleeve die and bertie lagi. Cayalah Abang. Mmg berbaloi menang best dress.

The tuan rumah yang ramah melayan tetamu. Liza, the food is good and we enjoyed everything kat sini.

Meet the Blogger…Liza, Kak Red and me

Tengah mengayat Kak Red suruh belikan husband die wide lens. Apa-apa pun kak, thanks for the LWM. Nnt nak gi jenguk maybe newt week, yer.

This entry was posted in blogger, event. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s