Suprise Suprise

Entah apa yang merasuk Daddy Jack Sabtu lepas…beria-ia ajak masuk butik nie. Mak aiii…dengan beg yang penuh kiri kanan, dengan stroller lagi. So layan kan aje.

Ada a few items yang tengah buat clearence. But to me, kat Pavillion nie mcm tak banyak pilihan la. I think I prefer KLCC or The Gardens.

But the service lagi bagus kat sini. The salegirl mmg layan kaw-kaw punya.

Actually memang lama dah Im looking for a sling bag. Sejak ada anak keck nie, takkan nak bawak handbag, mana nak kejar anak lagi nak layan yang kecik lagi..so sling beg mmg sesuai.

This bag is so practical..boleh jadi handbag and also boleh jadi sling bag..okay la tu. 2 in 1.

Thanks Daddy Jack for belikan this sling bag for me. And for Father’s Day, I will buy something special for you.

Terharu bila dapat sling bag nie lagi terharu bila Daddy Jack asked to find the same wallet for this pattern. Tunggu la, kiter cari kat KLCC pulak yer. wink wink

As for Daddy jack, he bought this sneaker for him. Berebut tau nak membayarnya, last-last die yang bayar.
Ryan pun dapat sepasang tapi untuk Danish tak ada saiz. Daddy Jack yang sama pattern ngan Ryan cos he said mcm boria pulak. Maybe next time yer Danish.

Advertisements
This entry was posted in branded stuff, Daddy Jack, handbag, shopping. Bookmark the permalink.

8 Responses to Suprise Suprise

  1. Elyn says:

    ii pun prefer pakai sling bag kalo kuar bwk wafiq….. senang x yah terburai2 henbag nnt huhuhu

  2. maner ryan?kena tinggal ye hehe

  3. atty's says:

    cantek sgt sling bag tu..

  4. Mama Danish says:

    cantiknye sling bag tuh…besnye gina..

  5. Gina says:

    terima kasih…tiu hasil penat lelah bekerja

  6. lily lotus says:

    hu hu hu to the sling bag…hehehe

  7. LiLa says:

    I suka tgk org bershopping! Theraphy minda kan? hehe… Love ur sling bag. Wah…ada sale ye…I pun suka SA Coach kat pavy tu. even yg lelaki dia pun baik2. Tahun ni macam tak dapat 'reward myself'kat coach tu…gomen macam takde bonus jer thn ni…huhu…*sad but still hoping*xoxo

  8. misz_A says:

    best nyerrr dpt bag coach lg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s