Shopping Yuk

Ahad lepas, aku ngan Daddy Jack mengangkut dua-dua maid gi shopping. They all yang pilih nak beli baju kat Giant aje sebabnya nak beli baju yang pakai hari-hari. Dah teruk sgt rupanya.

Pilih jangan tak pilih..yang penting Daddy Jack yang bayokan…Akak kau nie just duduk nengok ajelah.

Danish nie ke mana aje mesti nak membeli..padahal sebelum tu dah dapat permainan dah. Nie mula-mula kononnya tak nak beli, nak tengok aje last-last tertipu jugak mak paknya.

Hasil rembatan dua-dua maids nie..tak banyak yang depa beli sampaikan Daddy Jack paksa ambik lagi..hah kau ! sampai tahap mcm tu sekali.

This entry was posted in Maid, my family, shopping. Bookmark the permalink.

One Response to Shopping Yuk

  1. bagusnya..amik laa eliss jadik maid ko jugak..baju ni lama gak tak tukor2 ni..asyik anak jer 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s