Animation Stop Motion

Last 2 weeks, I have to attend a animation course conducted by Faculty Art & Design. Since during that time, students pun tak masuk lagi, okaylah tu semata-mata nak isi waktu lapang..duduk lama-lama kat office tu boring jugak.

This workshop is not only for lecturers saje..admin staff pun boleh.
Aku dah lama giler tak pakai Mac nie..rasanya masa zaman belajar aje yang pakai Apple Mac nie. Semenjak keje asyik dok guna PC aje. Kekok jugak mulanya tapi lama-lama tu okaylah.

The attendence..blur sikitlah

Tengah dok pikir apa project yang nak dibuat cos we have to do a one minute presentation on animation..belasah ajelah yer.

The staff tengah dok pulun buat keje

The sijil..Thanks to Art & Design crew..hope thar next time kalau ada any courses, jemput la we all yer.

This entry was posted in course, myself, office matters, profession. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s