Birthday Celebration

Semalam, we all buat beithday celebration secara kecil-kecilan untuk Danish. Tak jemput ramai-ramai pun, just among family aje cos masa tak mengizinkan.

Daddy Jack cuti so die yang beria-ia nak buat majlis untuk Danish. Die yang membeli all the party packs dan jugak goodies for the party.

Balloon pun die yang pegi kedai tempah. Bagus la noo..u punya majlis, you yang handle.

Ryan the Lion…bila tgk lama-lama, muka Ryan mcm Simba la…so maybe after this, we all called you Simba, boleh tak ?


Ben 10 party packs..dalam die ada la a fews sweets and small token for the kids.

Ryan with Tok Ayah, my FIL yang datang. Ala, rumah pun tak jauh, in 10 minutes dah boleh sampai dah.

Daniel with MIL.

The guests yang tunggu bilalah majlis nak dimulakan. We have to wait for my atok untuk memulakan majlis dengan bacaan doa kesejahteraan untuk cucunya itu.

Ryan yang so excited pasal ramai orang yang datang.

Sessi memotong cake..we promised Danish that the theme for his birthday is BEN10 and Daddy Jack promised nak letakkan all the character kat atas cake tu….jauh tu we all jumpa the figurine, sampai kat Penang baru jumpa. Nasib baik, kalau tak, sure Danish will bengang aje.

The only kids yang masih ada dalam family we all. Nak tunggu Ryan and Daniel lambat lagi depa nak besar, so nie ajelah yang ada. Actually, nie semua adalah my cousins, kira pangkat pakcik kepada Danish la.



Advertisements
This entry was posted in birthday, Daddy Jack, Danish. Bookmark the permalink.

3 Responses to Birthday Celebration

  1. atty's says:

    happy belated besday danish imran

  2. Liza says:

    I bought something for danish, whenever you plan to come to klcc, call me ya!

  3. misscrab83 says:

    hepi belated bufday danish..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s