Sessi Buka Hadiah

Biasalah kalau buat mahlis harijadi untuk budak-budak, saat buka hadiah adalah yang paling menggembirakan, bukan sahaja birthday boy tapi jugak seisi keluarga.

This year, Danish mmg dapat banyak present..thanks to his aunties and uncles yang begitu gigih membelikannya permainan.

Boxing set from Kak Nyah….hopefully die taklah nnt punch adik die pulak.

Jenga set from Mak Uda and family….bagus untuk dibawa kala bercuti sebagai hiburan untuk keluarga.

BEN10 walkie talkie from my sis, Abby and the watch from my cousin, Kak Teh. Depa nie mcm tahu-tahu aje tema untuk Danish nie.

Pistol air nie Ibu yang bagi…umai aiiii besarnya.

England jerset set from Ryan la konon-kononnya padahal Daddy Jack yang belikan.

Hadiah from Daddy Jack…hadiah yang paling mahal…RM1.5K. Actually, the game set is not only for Danish but for the family jugak. The Wii Fit tu untuk aku sebenarnya. Tapi overall, Daddy Jack memang berbelanja habislah untuk anak die nie. Time Ryan nanti, tak tahulah aku mcm mana.

My dad and Ibu dibelikan ini untuk Danish. Kali nie kereta nie kena main kat luar la yer sebab dah tak ader tempat lagi nak main kat dalam rumah nie.

This entry was posted in birthday, celebration, Danish, family events, gift, my family. Bookmark the permalink.

One Response to Sessi Buka Hadiah

  1. atty's says:

    hadiah yang last ..tu palin besh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s