Merendek kat Mid Valley

Nie cerita semalam….lepas keje, me and Daddy Jack ajak gi jalan-jalan ker Mid Valley. Ye la, we all kan dah lama tak jalan-jalan berdua.

Alang-alang dah singgah Mid Valley nie tetiba teringat pulak yang botol Danish need a new teat. Singgah jap kat Planete Enfants. Teats tu tak ader color lain, just tinggal yang hijau aje. Tak kisahlah, janji muat aje. Malas tul nak pegi ke Atria sana.

Wah….Charles & Keith nak bukak kat MV…bagusnya tak payah susah-susah nak ke Pavillion. Lagipun kalau kat Pavillion tu agak meneglirukan jugaklah tempat die, kalau kat MV tak susah sgt..just kat 1st floor aje.

Kesian Daddy Jack, tak makan dari tengahari..yelah cos tengahari semalam aku sibuk ngan lawatan MQA..die ada called ajak gi makan tapi masa tu aku masih ngan MQA, so tak jadilah.

Chilli’s menjadi tempat pilihan untuk menjamu selera. Aku pun dah agak kenyang so tak makan yang berat-berat la…just pilih yang light ones aje.

Aku hanya makan the club sandwich aje..itupun hanya dua aje yang boleh dimakan cos perut dah kenyang la. Bungkus ajelah.

Sebelum balik, sempat sambar DVD Upin & Ipin aje untuk Danish. Nie yang original tau..bukan tak nak beli yang ciplak, tapi the kualiti tu yang tak tahan.

Kat MV ada dua outlet untuk Mothercare nie. Yang nie outlet yang terbaru..rasanya yang paling besar di Klang Valley nie. Even the staff pun ada yang from KLCC…bila aku masuk, siap boleh tegur-tegur lagi. Baguslah tu…that’s why aku ngan Daddy Jack sanggup berhabis duit kat sini cos the service yang tip top.

Yeah !!!! another great news…Krispy Kreme pulak nak bukak kat sini..hmmm….tak payah susah payah nak ke Berjaya Times Square. Hmmm…bertambah la rakyat Malaysia yang kena kencing manis nie.

Advertisements
This entry was posted in just the two of us, kids stuffs, Mid Valley, shopping, yummy tummy. Bookmark the permalink.

3 Responses to Merendek kat Mid Valley

  1. atty's says:

    dah lama tak jalan MV..nie..

  2. Gina says:

    sekali sekala pegi tak aper Kak Ty, kalau selalu bosan jugak

  3. lily lotus says:

    baguslah u…thanks for sharing…dah jadi ala2 duta MV ni…hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s