Makan Makan di KL Tower

We all adik beradik nak buat kejutan cos nak sambut Father’s day kali nie kat KL Tower…Yesssss. We all mmg tak pernah makan kat sini so kali nie nak buatlah kelainan sikit. Sampaikan ayah kena cancel a few program die kat kuantan semata-mata nak habiskan masa ngan family.

My Ayah dan Ibu….actually kira celebration nie mcm 2 in 1 la sebabnya birthday Ayah pun dalam bulan June jugak.

Ryan the Lion yang tak sudah-sudah ngan biskut die tu…lepas habis biskut die, makan roti pulak…nnt bam-bam lagi anak oiiii.

My sis, Rozeeta yang sibuk dok melayan Danish.

A very nice view from the top…cantik KL nie kan.

Actually aku ni a bit gayat tau so bila duduk kat atas nie, mmg terasa la kegayatan aku tu.

A nice view of KLCC…tapi masa nie hujan, tu yang agak berkabus sikit gambar die.






Food die mmg menyelerakan…we all makan untuk Hi-Tea. The price pun quite reasonable jugaklah RM55 per head and kids only RM22. Lagipun, sambil makan, bolehlah mencuci mata tengok KL from the top.

Me and my precious….

My sister, Kak Nyah and his fiancee, Ikram…They all nie akan kahwin in July..a BIG celebration for them and sekarang nie we all duk tunggang langgang menyiapkannya.

Me and my love ones…Happy Father’s Day, Daddy Jack.

Me and my sisters and brother, Hannan. Kepala semuanya sengal dan giler-giler, jarang dapat berkumpul mcm nie sebabnya masing-masing ada komitment sendiri.

Sesi membuka hadiah…masa nie Ayah dah turun untuk smoking so tak dapatlah nak bagi. Just sempat bagi hadiah untuk Ibu and Daddy Jack aje.


This entry was posted in eating place, family feast, family gathering, my big family, my family, yummy tummy. Bookmark the permalink.

One Response to Makan Makan di KL Tower

  1. lily lotus says:

    price for hi-tea ok lagi…but for the dinner rm155 per head…huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s