Sun Moulin, KLCC

Our favourite kefai roti…so far, the best in town. Kalau we all ke KLCC, mmg tak lepaskan peluang pegi Sun Moulin nie.

Sun Moulin terletak kat level 4 of Isetan, dekat ngan supermarket..mmg agak tersorok sikit.

Ada banyak sangat roti and buns yang penjadi pilihan. Cake pun ada jugak

Sandwich pun ada, mmg sedap dan mengenyangkan. Harganya pun boleh tahan jugaklah.

The buns mmg agak menyelerakan…mmg tak tahu nak pilih yang mana satu..we all kalau ke sini, mmg akan beli lots of bun sepecially donut die yang sungguh lembut.

Ayah pulak kalau ke sini, suka beli the bread..one loaf is nearly RM12, tapi mmg lembut dan tebal, kalau makan sekeping pun rasa dah kenyang. And also ada varieties of bread, ada butter top, Queen’s Bread dll.

Advertisements
This entry was posted in eating place, KLCC, yummy tummy. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sun Moulin, KLCC

  1. x penah jejak kedai ni..harus cuba pasni 😀 bila ntah nak pi klcc ni..

  2. Gina says:

    ellie,kalau nak try paling dekat pegilah ke One Utama

  3. Elyn says:

    i jarang lepak KLCC so jenuh la kalo nk cr kedai ni Gina heheheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s