Shopping and Chilli’s

On Monday, I have to temankan the bride to be, my sister Kak Nyah untuk do some shopping. Tempatnya di KLCC, so me and Daddy Jack pun bergegas la ke sana lepas keje.

She want us to give her some idea untuk the hantaran. After discussion, we ended bought the digital camera. Kalau bawak Daddy Jack, mmg die akan mintak free gift punya tak kisahlah aper asalkan free. Quite a good bargain jugaklah bila dapat payung, tripod and upgrade the memory card up to 4G.

Still mencari barang untuk hantaran, kali nie nak mencari chocolate pulak. Patchi menjadi pilihan. Godiva pun okay tapi die tak boleh buat mcm Patchi punya design untuk hantaran, I mean die tak ada yang dalam bekas, tetapi die letakkan dalam kotak so tak berapa cantiklah.

Mataku agak terbeliak bila tgk this hamper of chocolate from Patchi yang berharga RM1,200. Giler la. After membuat pilihan, Kak Nyah decided one hamper as a hantaran and also Daddy Jack begitu bermurah hati untuk men”sponsor”nya.

Lepas Patchi, perut pun mula lapar..tempat tujuan pilihan Daddy Jack tak lain tak bukan, Chilli’s la..alasannya sebab ada siaran langsung Badminton. Bagus jugak tu…aku pun lama tak pekena Chilli’s nie.

Kak Nyah pun joined sekali cos die pun dah lapar jugak..tunggu we all lama kat sini.

Sempat masuk Isetan jap sebab nak beli sabun pencuci botol budak-budak kat rumah tu.

This entry was posted in just the two of us, kids stuffs, siblings, yummy tummy. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s