Hasil Tangkapan Batik

Nie la hasil tangkapan we all semasa membeli-belah di Kuala Terengganu. Semuanya disponsor oleh ayah…ada satu baju tu aku pakai duit ayah dulu, nanti Daddy Jack tolong bayokan.

Kain-kain batik pilihan Ibu dan ada jugak yang Ayah tolong pilihkan untuk Ibu. Anak-anak pun ada jugak turut memainkan peranan.

Kain baju untuk anak-anak perempuan, yang dah kahwin mahupun belum kahwin..semua dapat sepasang. Actually sekarang nie kat Terengganu, org dok heboh ngan batik digital..dah macam in thing benda tu sekarang. Bawa Daddy Jack ke KT mmg bagus sebabnya die boleh tahu nilaikan kualiti kain dan jugak corak-corak terkini, maklumlah, die handal sebabnya itu mmg bidang die.

Nie untuk siapa…tak ingatlah

Songket untuk the only son in the family dan jugak untuk anak menantunya…

Nie adalah free gift from the peniaga songket sebab we all telah berbenlanja dengan bijaknya..thanks again, so the kain batik, we all gave to the maids la.

This entry was posted in day trip, family trip, shopping. Bookmark the permalink.

2 Responses to Hasil Tangkapan Batik

  1. lily lotus says:

    ya ampun..byk bangat dehh

  2. adenium says:

    huh tangkapan yang menarik nih gina..hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s