Raptai

Aku sampai balik Kuantan on Thursaday..kononnya nak gerak dalam kul 8 tapi ada pesanan dari Ayah suruh tunggu kawan ayah hantar barang, so terpaksalah melewatkan perjalanan itu. we all gerak ke Kuantan dalam pukul 11 mcm tu and sampai Kuantan dalam pukul 2. Sampai rumah aje, Ayah terus suruh we all semua siap cos nak buat raptai untuk wedding tu kat Dewan Belia. Aishhhh…baru nak melanding dah kena keluar balik.

Nie bukan dewan untuk majlis tu..tapi nie dewan sebelah tu..ada pulak buat sale untuk Fella Design.

Masa we all sampai tu, the wedding planner tgh sibuk buat preparation untuk pelamin dan jugak meja makan utama. We all tunggu nearly 1 hour untuk buat the raptai.

The band pun sibuk ngan sound check..ye la nak pastikan semuanya berjalan dengan lancar.

Ryan the Lion pun ikut jugak..bagi Kak Ika rehat dan tolong-tolong apa-apa yang patut kat rumah tu.

The pengantin pun kena buat raptai jugak tau. This event involved ngan VVIP, so kenalah jaga the protocol and everything. cara bangun..cara mengadap dll lagi..perghhh nasib baiklah masa aku kawin tak seteruk mcm nie, boleh pengsan oooo. Masa nie pengantin lelaki belum sampai lagi so kenalah gantikan dengan my cousin, Afiq.

Both my sisters yang belum kahwin dipaksa untuk menjaga part bunga telur..padan muka korang…


Ni die pengantin lelaki sebenar…mcm giant dah aku tgknya.


Budak-budak AF7, Aishah, Zizi and Qaud pun ada jugak

This entry was posted in family events, family gathering, my big family, wedding. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s