Big Happy Families

Selepas keberangkatan the VVIP dan jugak para tetamu…sesi bergambar bersama keluarga dan juga saudara mara pun bermula. Masa nielah nak tahu saudara mana yang sengal ker tak dalam sessi bergambar nie.

My cousin, Kak Teh’s family….anak dah nak masuk tiga dah. Due maybe dalam bulan October nanti. Oarang kuat majlis nie.

My uncle iaitu abang Ibu. Nie pun tak cukup korum cos anak-anak die ada hal lain even menantu pun tak ada jugak..ada kursus.

The bibiks…yang berhempas pulas menyiapkan all the bunga-bunga telur dan jugak tak putus-putus menghidangkan makanan dan minuman buat tetamu yang datang ke rumah.

My sister, Abby’s family

Mines

Adik-adikku yang belum berkahwin..tunggulah turn korang pulak

Anak-anak saudara dan juga cousins…bertambahlah duit raya tahun nie

Ayah dan Ibu…yang banyak mencurahkan tenaga dan wang ringgit untuk majlis ini agar semuanya berjalan dengan lancar.

My family…dah lama we all tak bergambar ramai-ramai mcm nie…Ayah ! tahun nie ambik gambar keluarga lagi yer



The families from Ibu side..mmg ramai..nie pun ada yang tak datang so taklah ramai sgt..kalau semuanya ada, maunya roboh pentas tu dibuatnya.

Hope that my new BIL boleh menerima we all seadanya…adakalanya okay, adakalanya giler-giler jugak.

This entry was posted in family events, family gathering, my big family. Bookmark the permalink.

One Response to Big Happy Families

  1. adenium says:

    wahhhh…meriahnya….theme kaler nya…i loikkkeeeeeee….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s