Manchester Asia Tour – Press Conference and Training

After check in, Daddy Jack bergegas turun ke Lobby cos he has to attend the Press Conference. Dia ada access to the PC. Orang mmg ramai nak tunggu the players tapi tak boleh nak masuk ramai-ramai dalam tu. Hanya certain people aje yang boleh masuk kat dalam PC nie.




Tak semua players ada dalam PC nie..cos ada jugak yang kena attend beberapa event khas untuk the players.

After PC, we all bergerak pulak ke Stadium Bukit Jalil for training. Tapi sebelum tu, Daddy Jack asked us to wait for the players nak keluar ke bas mereka.

Mulanya we all thought that the players akan keluar ikut pintu depan tapi entah mcm mana tak salah info. Ada sorang Security tu ckp that the players keluar ikut pintu belakang..so apa lagi bergegas la we all ke sana.

Kat pintu belakang pun dah ramai orang tunggu. Aku tunggu kat dalam and Daddy Jack and Danish tunggu kat luar. Orang mmg ramai…berasak-asak nak tggu fav players depa.

The players yang dah ready nak gi training at Bukit Jalil

Danish was so excited bila dapat signature some of the players. I think dielah yang paling kecik kat situ so adalah advantage untuk die.

This is first time Danish ke stadium. Nie baru trainng which is just about one hour…untuk the game rasanya dalam 2 jam lebih tak tahulah samada die boleh handle ke tak. Masa F1 dulu, sekejap aje cos the race cancelled sebab hujan lebat. We’ll see ajelah yer.




This entry was posted in interest, MU, my family. Bookmark the permalink.

One Response to Manchester Asia Tour – Press Conference and Training

  1. atty's says:

    beshnya gina dpt tgk dr dkt ha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s