Breakfast and swimming

Pagi-pagi tu, Daddy Jack dah awal-awal lagi bangun untuk kejutkan we all untuk gi breakfast..katanya breakfast ngan players. Yer ker ?

Dua-dua tak mandi…just tukar baju aje, turun la breakfast..sekali the staff ckp players ada their own breakfast…harammmmm.

The breakfast mmg superb…the food is so delicious especially the omelette. Next time, kiter gi breakfast lagi yer Daddy.

After breakfast, we all turun ke swimming pool pulak cos Danish beria-ia sgt nak mandi. Di kesempatan nie Daddy Jack gunakan untuk berjumpa ngan players la, apalagi.

The hotel swimming pool. The staff ckp that the player akan turun pegi gym untuk fitness so we all tunggu ajelah kat sini. The view from the swimming pool mmg cantik.


Sukanya Danish dapat berendam lama-lama. Daddy Jack punyalah nak tunggu the players sampai sangguplah suruh Danish mandi lama-lama. Terjerit-jerit si Danish ckp tangannya dah kecut.


Ryan pun tak turun mandi sebab we all terlupa nak bawak die punya pelampung and some more aku pun mcm tak ader mood aje nak mandi sama jugak.

Advertisements
This entry was posted in interest, MU, my family. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s