Meet the players

Akhirnya Daddy Jack berjaya jugak berjumpa dengan beberapa players untuk menambahkan koleksi signaturenya.
The legend, Bobby Charlton, jumpa kat Lobby. He’s the only team yang terturun breakfast kat cafe.

Brian Robson

Brian Robson

The most valuable picture..Danish with Evra tengah mintak signature. Masa nie they all tengah turun nak gi fitness kat gym. Ramai orang ingatkan they all turun ikut lif biasa tapi rupanya the players turun lift rahsia.

Daddy Jack pun menyelit sama…hehehehe. Lepas nie mmg ramai orang dah berpusu-pusu ke gym sebabnya dah bocor rahsia about the players ke gym. Security pun dah semakin ketat cos keadaan dah tak terkawal. We all dibenarkan because we all hotel guest so they all tak kisah sgt.

Jonny Evans

Tapi kan dalam banyak-banyak players nie, Daddy Jack telah terserempak ngan Wayne Rooney malam tu. Tapi terus speechless, gambar tak sempat ambik cuma sempat mintak signature sahaja. Sayangnya la. Well…aku pun mungkin akan berkeadaan begitu gamaknya.

This entry was posted in interest, MU, my family. Bookmark the permalink.

One Response to Meet the players

  1. lily lotus says:

    uish..ensem2 sumenya 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s