Durian Time

Masa kenduri kat Kuantan, ada orang hantar durian kat umah ayah sampai satu lori…perghhhh giler banyak. So, semua saudara-mara apa lagi kendurikan la durian tu.

Im not into durian…tak tahulah kenapa. Maybe cos Im still breastfeed kut sebab masa Danish baby dulu pun, ada sekali tu aku makan sambal tempoyak entah mcm mana masa BF die, terus die muntah sampai 2 kali. Terus la aku fobia ngan durian atau tempoyak nie.










This entry was posted in family gathering, my big family, yummy tummy. Bookmark the permalink.

One Response to Durian Time

  1. Elyn says:

    wow rezeki durian tu!!! gina aritu kite pulun mkn derian sorang…. sudahnyer esok wafiq demam!!! degil lai mkn kesian wafiq kepanasan demam…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s