Wedding@Melawati

Tak habis-habis entry psl kahwin, kan well nie yang second last. Yang last tu masa wedding kat Kuantan ngan org-org kampung tapi pendrive tak bawak so tak boleh nak upload gambar.

Last Sunday, my family buatkan another wedding reception untuk Kak Nyah. The event nie untuk sesiapa yang tak boleh datang masa kat Kuantan la especially Kak Nyah’s friends.

Actually, I ada jugak invite a fews bloggers tapi maybe they all ada masalah lain like Kak Red tak dapat datang sebab kena balik umah mak mentuanya and Ayu the Sun pulak puasa. Lagipun aku tak kisah sgt sebabnya bukannya aku yang kahwin..maybe next time kiter jumpa yer.



My students yang datang all the way from Shah Alam. Thanks





This entry was posted in family events, family gathering, my big family, siblings, wedding. Bookmark the permalink.

2 Responses to Wedding@Melawati

  1. Eikha says:

    How come I'm not in the picture? Grrh. 😛

  2. adenium says:

    hi gina….meriah nya….sori… kebetulan ada famili matter ahad tuh ..lps jumpa kak red terus zupppp….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s